Cine suntem

Fundația a fost inființată în decembrie 2013 de către Colegiul Medicilor din Municipiul București.

Cum am apărut

Dorind să ne reafirmăm solidaritatea și colegialitatea, am considerat mai mult decât onorabil ca unele dintre acțiunile noastre să se îndrepte în ajutorul celor care au nevoie de sprijin, și ca urmare, am decis să înființatăm Fundația Colegiului Medicilor București.

Consiliul director

Mesajul Președintelui

Stimați colegi,

Programul "Medici pentru medici" este funcțional de mulți ani. Prin acest program CMMB și-a propus și a reușit să ofere sprijin direct unor colegi aflați în dificultate, sprijin acordat lor sau urmașilor lor. Celor cuprinși în program le asigurăm masa zilnică, dusă la domiciliul lor, le asigurăm, celor care au nevoie, ajutor la menaj, curățenie, cumpărăturile zilnice, pe care nu le pot face singuri, sprijin pentru diverse consulturi medicale, atunci când este cazul. Cu ocazia Sfintelor Sărbători, de două ori pe an, le oferim mici cadouri, care să le bucure aceste zile sfinte.

Pentru a diversifica activitățile pe care le-am desfășurat pâna acum prin acest program și pentru a putea să ne adresăm și altor categorii de medici, în acest an a fost înființată "Fundația Colegiului Medicilor București". Prin Fundație ne dorim să dezvoltăm și să diversificăm serviciile pe care CMMB le va putea oferi membrilor săi, nu numai celor cu anumite nevoi speciale.
[ mesajul integral ]